Els rens del Pare Noel i els dromedaris reials arriben al Poblet de Nadal d'Andorra la Vella

S'hi estaran fins diumenge 10 de desembre.

ANA 7 de diciembre de 2017

Els rens del Pare Noel i els dromedaris reials arriben al Poblet de Nadal d'Andorra la Vella
Foto: ANA

Els rens del Pare Noel i els dromedaris reials s'han instal·lat des d'aquest dijous i fins diumenge al Poblet de Nadal ubicat a la plaça del Poble d'Andorra la Vella. La seva arribada ha provocat expectació entre els més menuts i els turistes que visiten Andorra aprofitant el pont de la Puríssima. Aquest any hi ha sis rens, dos més que l'any passat.

Les activitats de Nadal a Andorra la Vella tindran un altre plat fort amb un espectacle itinerant de gran format que recorrerà l'avinguda Meritxell aquest divendres dia 8. La proposta de la Cia. La Baldufa portarà un zepelí de grans dimensions que passejarà per l'eix comercial amb tot un seguit d'històries, fins arribar a la plaça del Poble.

Cal recordar, d'altra banda, que dimecres es va obrir l'oficina de correus màgica on els menairons recullen i segellen diàriament les cartes de les nenes i dels nens. Aquests dies festius les activitats de l'espai Frozen de Disney també amplien el seu horari i a la plaça del Poble hi ha l'oferta comercial del Mercat de Nadal.