Repinta els senyals de trànsit per arribar abans a casa

Va canviar el sentit de la circulació d'un pinzellada.

1 de diciembre de 2017

Cai, un ciutadà xinès de 28 anys, fart d'estar assegut durant hores l'autobús, va tenir la descarada i desgavellada idea de repintar els senyals de trànsit del paviment per arribar abans a casa.

Sense pensar-s'ho dues vegades, aquest home, que ha estat multat amb 1.000 iuans (uns 150 euros), va carregar amb una galleda de pintura i una brotxa i va canviar el sentit del trànsit del carrer.

Les càmeres de vigilància van captar a Cai repintant les línies de trànsit en una cruïlla de la ciutat oriental de Lianyungang (Xina) per redirigir el trànsit segons la seva conveniència.

"Agafo l'autobús per anar a casa després de la feina cada dia, passant per aquest lloc", va assegurar Cai a 'Modern Express'. "L'embús allà sempre és bastant dolent, però vaig veure que només hi ha unes poques actuacions en el carril que gira a l'esquerra, així que només vull expandir un carril de circulació afegint una fletxa recta". Va concloure.

Més tard, les autoritats van ordenar als treballadors de manteniment que desfessin les pintades i, després de ser multat, Cai va ser posat en llibertat.

"Tenint en compte que encara ets jove i molt honest, aquesta vegada no et detindrem, entens?" Li van dir les autoritats.