L'Ajuntament limitarà a 25.000 persones l'accés a Sol per Cap d'Any

Ho faran per segon any consecutiu.

4 de diciembre de 2017

L'Ajuntament limitarà a 25.000 persones l'accés a Sol per Cap d'Any
arxiu

El consistori de Manuela Carmena, per segon any consecutiu, tornarà a limitar l'accés a 25.000 persones a la Puerta del Sol per a la celebració del Any Nou.

L'accés a la Puerta del Sol s'obrirà per al públic a partir de les 21:00 hores del proper dia 31 i es podrà accedir des dels carrers Arenal, Major, Alcalá i Carrera de San Jerónimo.

Rita Maestre , portaveu de l'Ajuntament de Madrid, i Jesús Barber, delegat de Salut, Seguretat i Emergències, han anunciat que les mesures que es prendran aquest any, seran les mateixes que es van prendre durant l'anterior curs, excepte la nova senyalització en la qual s'indicaran els llocs per on es podrà abandonar la plaça.

140 agents vetllaran per la seguretat dels madrilenys. Des de les 21:00 hores es desallotjarà la plaça per permetre l'accés d i 25.000 persones, dos per cada metre quadrat; en comptes dels 6 per metre quadrat de l'any passat, que no asseguraven la total seguretat a l'hora d'una possible evacuació.

Es podrà accedir per la Carrera de San Jerónimo i els carrers d'Alacalá i Major. La resta de carrers que conflueixin en la plaza han d'estar buides per facilitar la sortida en cas que sigui necessari.

La Policia Municipal va començar amb els dispositius nadalencs a finals del mes de novembre i es prologaran fins al pròxim 8 de gener, ja el 2018.

El consistori té previst que agents de Policia realitzin inspeccions aleatòries de locals d'oci els dies 24, 25 i 31 de desembre, i el 5 de gener.