"Bomba a bord" Una xarxa sense fil fa que un avió hagi de aterrar d'emergència

L'ensurt va ser majúscul i milers de quilòmetres d'altitud. L'aparell va haver de ser desviat de la seva ruta per fer un aterratge d'emergència a l'aeroport de Khartum (Sudan). Després de les pertinents investigacions, l'avió va reprendre la seva marxa amb total seguretat.

4 de diciembre de 2017

"Bomba a bord" Una xarxa sense fil fa que un avió hagi de aterrar d'emergència
Facebook

Un vol de Turkish Airlines , que cobria la ruta entre Nairobi (Àfrica) i Istanbul (Turquia), va haver de ser desviat després que els passatgers detectessin una xarxa wifi amb el nom de "Bomb aboard" (Bomba a bord), ha informat la companyia el passat dijous.

en el seu comunicat, Turkish Airlines va assegurar que l'avió va haver de realitzar un aterratge d'emergència a l'aeroport de Khartum (Sudan), per, més tard, i després d'haver realitzat les pertinents investigacions, reprendre el seu trajecte de forma segura, tal com informa el portal ' ntdv.com '.

" Els experts diuen que la xarxa sense fil en qüestió va ser creada des de l'interior de l'avió . Després d'haver conclòs el procediment de seguretat, no es van trobar irregularitats . Els passatgers van tornar al avió n una vegada que es va reiniciar l'embarcament ", han assegurat des de la companyia.

Qualsevol persona amb un dispositiu mòbil. Ja sigui un ordinador, un telèfon o una tablet, sense necessitat de grans coneixements , pot crear una xarxa sense fil i allotjar-la sota el nom que vaig desitjar.