Una zarigüeya es cola en una licoreria i s'agafa la borratxera de la seva vida

L'animal va ser traslladat, desorientat i pàl·lid, a un centre de protecció de vida salvatge. Allà va dormir la mona i, després de ser atès, va ser posat en llibertat, il·lès però segurament amb una bona ressaca.

4 de diciembre de 2017

Una zarigüeya es cola en una licoreria i s'agafa la borratxera de la seva vida
Facebook

Una zarigüeya , es va colar en una licoreria de l'estat de Florida , a Estats Units. Ella soleta 'acabar' amb una ampolla de bourbon .

Després de la borratxera , l'animal va haver de ser atès en un centre de protecció per a la vida silvestre, i va ser alliberada il·lesa , segurament, amb una bona ressaca.

El personal de l' Refugi de Vida Silvestre de la Costa Esmeralda (Estats Units) va atendre al commocionat animal quan va ser traslladat a l' centre per un oficial de la Policia de Fort Walton Beach, a Florida.

Anteriorment, un empleat de la licoreria havia trobat a l'marsupial estirat sobre un prestatge de l'establiment al costat d'una ampolla de bourbon , buida i trencada.

"Un treballador va trobar la zarigüeya en un prestatge, al costat d'una ampolla oberta de licor buida", va dir Michelle Pettis , una tècnica del refugi d'animals on va ser traslladada la zarigüeya . "Definitivament no actuava de forma normal".

Pettis , en declaracions al ' Panama City News Herald ', ha comentat que la zarigüeya estava desorientada i pàl·lida.

Per la seva banda, el propietari de la botiga, Cash Moore, diu que mai abans havia patit un assalt al seu establiment per part d'un animal d'aquesta espècie.

"va venir des de l'exterior i estava a dalt, en les bigues. Quan va sortir, va tirar una ampolla de licor del prestatge ", va dir Moore. "Quan es va baixar a terra, es va beure tota l'ampolla ".