Van deixar el seu treball per obrir una botiga a eBay i ara guanyen 100.000 euros

James i Harry, de Bristol -el Regne Unit-, van deixar la seva feina i van apostar per un negoci que els va sortir molt rendible.

9 de enero de 2018

Van deixar el seu treball per obrir una botiga  a eBay i ara guanyen 100.000 euros
Arxiu.

James i Harry, dos joves treballadors de Bristol , estaven farts del seu antic treball en l'obra. Saturats, creien que els 10 euros que guanyaven a l'hora no eren suficients i per això van decidir emprendre i obrir un negoci molt atípic.

Segons informa el diari britànic The Sun, tots dos van decidir obrir una botiga de monedes a eBay després d'un fet fortuït. Va ser quan, mentre comprava el seu esmorzar, James va notar un aspecte estrany de 50 penics en el seu canvi i va comprovar que a eBay valia vuit vegades més del seu valor original .

Així, van crear una botiga anomenada The Coin Supplier , que en tan sols dos anys ha experimentat una gran creixement. Al principi van emprar molt de temps a trobar monedes rares i el van compaginar amb el seu treball com a obrers, però només dos mesos després es van centrar en la seva nova professió de forma exclusiva.

"Des que vam començar, vaig aprendre què monedes són bones i ho vaig fer molt més ràpid" , ha confessat James al tabloide anglès. Ell és qui controla el negoci ara mateix , ja que Harry ha decidit deixar el Regne Unit i viatjar per tot el món durant els propers mesos.

Actualment facturen entre 60.000 i 80.000 euros a l'any i compten amb una gran col·lecció. Algunes de les seves monedes més rares són la Kep Garden 50 penics (per valor de 130 & euro;) o les monedes de 50 penics dels Commonwealth Games 2012 que representen Irlanda del Nord, Gal·les, Escòcia i Anglaterra, les quals valen entre 30 i 50 euros .