Carnisser atrapat en un congelador utilitza una botifarra per escapar

A causa d'una ràfega de vent el carnisser va quedar atrapat a l'interior del congelador a UAA temperatura de -4 graus. L'última botifarra congelada, que quedava en existències, li va salvar la vida.

12 de enero de 2018

Carnisser atrapat en un congelador utilitza una botifarra per escapar
Wikimedia Commons

Una fuita digna de pel·lícula ... d'Alex de l'església

Un carnisser britànic, que accidentalment es va quedar tancat dins el congelador del seu carnisseria, va aconseguir sortir del mal pas utilitzant una botifarra congelada. Perquè després diguin que aquest tipus d'aliments són dolents per a la salut.

Chris McCabe, un carnisser de 70 anys, estava recollint un article del congelador a la seva carnisseria de Totnes, a Devon (Regne Unit), quan una ràfega de vent li va jugar una mala passada.

l'aire va tancar la porta de la nevera, i McCabe es va quedar tancat a l'interior a una temperatura d'uns -4 graus. Però això no va ser el pitjor. El botó de descongelat s'havia quedat petrificat, com a conseqüència del fred, i el carnisser era incapaç de girar-lo.

"Ningú podia sentir-me colpejar. La botifarra em va salvar la vida", ha manifestat McCabe a la BBC. < / p>

McCabe va dir que va usar la botifarra congelada com un ariet per poder rotar el botó congelat.

"Tenia la forma correcta. el vaig utilitzar com si la policia utilitzés un ariet per trencar un pany de la porta. Era sòlid, punxegut i podia donar-li suport amb comoditat ", va dir. "En realitat, tinc sort. Venem, aproximadament, dues o tres cada setmana i aquesta era l'última que quedava".