El ridícul retrat robot que va portar a la identificació d'un sospitós

El retrat, que estava dibuixat a mà i amb escassos detalls de la cara, de manera que va despertar les rialles dels usuaris, els qui van arribar a assegurar que es tractava del famós cantant Jason Mraz.

8 de febrero de 2018

El ridícul retrat robot que va portar a la identificació d'un sospitós
Lancaster City Police

La policia de Pennsilvània (Estats Units) ha estat capaç de emetre una ordre d'arrest contra un home que ha estat identificat, després que un esbós amb la seva cara circulés per les xarxes socials i despertés les burles dels usuaris , com el principal sospitós d'un robatori.

Un testimoni va realitzar un 'retrat robot' de Hunt Phuoc Nguyen , de 44 anys i sospitós de robatori. Aquest amable ciutadà va lliurar la seva obra a la policia de la ciutat de Lancaster ( Pennsilvània), que va publicar la caricatura juntament amb una descripció del presumpte delinqüent . En ella, les autoritats apuntaven que es tractava d ' un home d'entre 30 i 40 anys , de origen asiàtic o sud-americà , amb cabell de color fosc i pòmuls amples .

"Vam llançar tots aquests detalls amb l'esperança que algú reconegués el sospitós ", van dir els funcionaris , segons publica el ' Lancaster Online '.

El retrat , que estava dibuixat a mà i amb < b> escassos detalls de la cara, va despertar les rialles dels usuaris, els quals van arribar a assegurar que es tractava del famós cantant Jason Mraz . < / p>

"Si bé, l'esbós proporcionat pel testimoni pot semblar 'd'aficionat' i caricaturesc, juntament amb la descripció física, va despertar la memòria d'un investigador qui va proporcionar un possible nom del sospitós ". Va assegurar la Policia.

A l'testimoni que va denunciar el crim, un robatori en un mercat de Lancaster , se li va mostrar una sèrie de fotos de possibles sospitosos i Nguyen va ser identificat . A continuació va poder emetre una ordre d'arrest.