Troben un cargol viu a l'interior de la ferida d'un nen

El mol·lusc va sobreviure a l'interior del braç del petit durant una setmana. Quan va ser extret, el nen se'l va endur a casa com a mascota. Incomprensiblement, el cargol va morir a les poques hores.

13 de febrero de 2018

Troben un cargol viu a l'interior de la ferida d'un nen
Pixabay

Els pediatres de un hospital de Los Angeles estaven tractant una ferida del colze d'un nen de 11 anys, quan van trobar un caragol viu al seu interior.

El Dr. Albert Khait , professor assistent de pediatria a la Universitat de Loma Linda a Los Angeles , va escriure en el seu informe , segons indica el portal ' BM J ', que < b> un nen de 11 anys va ingressar a la sala pediàtrica amb un abscés cutani una setmana després de raspar el colze quan estava jugant a la platja .

Khait < / b> va dir que ell i els seus col·legues van seguir el procediment habitual per tractar aquest tipus de ferides , punxada i drenant l'accés. Per a la seva sorpresa, van trobar un petit cargol a l'interior de la rascada . El mol·lusc, un caragol marí violí a quadres , es trobava encara amb vida .

L'equip mèdic va determinar que una larva va haver de quedar incrustada al braç del noi quan es va produir la rascada , i el mol·lusc es incubar a l'interior del cos del jove .

"Les característiques úniques d'aquest mol·lusc intermareal semblen haver-li permès sobreviure en el teixit subcutani durant una setmana , malgrat l'ambient hostil d'un abscés cutani ", va escriure el metge en el seu informe.

el jove, el braç s'ha recuperat del tot , es va emportar el cargol a casa com a mascota Desafortunadament, l'animal no va poder sobreviure fora del cos del petit i va morir a les poques hores de ser extret .