Una rajada de lleons devoren a un caçador furtiu i deixen només el seu cap

Segons les empremtes trobats, 3 caçadors furtius entreron en una reserva, que es trobava tancada al públic, i un d'ells va ser aconseguit per una manadad de lleons. La ferocitat dels animals va ser tal que tan sols van deixar el cap.

13 de febrero de 2018

Una rajada de lleons devoren a un caçador furtiu i deixen només el seu cap
Pixabay

Una manada de lleons ha devorat a un caçador furtiu que es trobava prop del Parc Nacional Krüger ( Sud-àfrica). La ferocitat dels animals va ser tal que tan només van deixar el cap de l'home.

Segons les primeres indagacions, en base a les empremtes trobades, se sospita que divendres, presumptament, 3 caçadors furtius van irrompre en una reserva de animals salvatges que estava voltada al públic, prop de la ciutat de Hoedspruit , a la província de Limpopo , tal com informa la ' BBC '.

" Un d'ells va ser aconseguit pels lleons ", va dir el portaveu de la Policia local. Durant el matí de dissabte també es van trobar una arma i munició . Les autoritats han demanat la c olaboración ciutadana per poder identificar les restes trobades . El portaveu no ha volgut revelar el nom de la reserva on s'ha produït la tragèdia, ja que encara s'està investigant el cas .