Aquestes són les estacions més barates per esquiar a Espanya

Els preus dels forfets han variat en la major part de les estacions.

7 de diciembre de 2017

Aquestes són les estacions més barates per esquiar a Espanya
Pixabay

Entre les més conegudes del país, destaquen el descens de més de tres euros diaris en la temporada alta de Cerler i Formigal, i els 8,5 euros menys per al forfet de dia a Sierra Nevada durant la temporada baixa.

Els forfets de dia més cars aquest any són els de Baqueira, amb un preu de 50 euros. Els més barats per a la temporada alta estan a Navacerrada, a un preu de 32 euros i, a La Pinilla per a la temporada baixa, a 26 euros per la passada diari. No obstant això, aquestes dues estacions són les més cares en relació quilòmetres esquiables i preu del passi diari. Cada quilòmetre de pista costa 2,56 euros en els dies de temporada alta de Navacerrada i 2,25 a La Pinilla, segons Cuponation.

El preu del forfet no sembla ser tan determinant a l' hora que els espanyols trien un lloc per practicar aquest esport d'hivern. Les estacions que més interès en línia van generar la temporada passada van ser Sierra Nevada, Grandvalira i Formigal, les tres més cares per sota de Baqueira-Beret. El quilòmetre de pista en aquestes tres estacions estan entre els més barats, entre 0,23, per formigal i Grandvalira i els 0,45 cèntims per quilòmetre de Sierra Nevada.