Mallorca | Mata al seu padrastre i fereix de gravetat a la seva mare

Els fets van passar dijous a última hora de la tarda. Segons fonts policials l'escena del crim era dantesca. S'investiga l'estat mental del presumpte autor dels fets i el seu parentiu amb les víctimes.

12 de enero de 2018

Un jove de 25 anys ha estat detingut per, presumptament, acabar amb la vida del company sentimental de la seva mare , i ferir de gravetat a aquesta.

Els fets van passar durant la tarda-nit de dijous , quan el S ervicio d'Emergències 112 de la localitat de Calvià, Mallorca , va alertar d'una possible mort violenta .

deferents unitats policials es van desplaçar fins al carrer de Santa Lavinia , 23, on van comprovar q ue el jove havia acabat, presumptament, amb la vida d'un adult a punyalades i havia deixat ferida de gravetat a la seva pròpia mare . La dona va patir diverses ferides per arma blanca i va haver de ser traslladada d'urgència a un centre hospitalari. L'escenari, segons fonts policials, era dantesc .

El detingut es trobava en un estat alterat i diversos agents van haver de reduir . En el moment de la detenció, el jove no es trobava en possessió de cap arma blanca ; posteriorment, el cas va ser traslladat a la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de la investigació.

Segons informa el ' el Diario de Mallorca ', s'investiga si el jove podria patir algun tipus d'alteració mental < / b> o quin era el seu estat en el moment del crim, però segons font policials, el sospitós era una persona molt conflictiva .

Les primeres investigacions assenyalen que un jove, presumptament , hauria causat la mort el company sentimental de la seva mare utilitzant una arma blanca. Per contra, altres asseguren que podria tractar-se del seu propi pare, però en tot cas una persona amb una estreta relació de parentiu.