VIDEO | Així va ser la cobra d'Amaia a Alfred després de cantar 'Amagats'

L'escena va tenir lloc al xat posterior a la gala 6. Els protagonistes van emular a David Bisbal i Chenoa: van cantar Amagats i van finalitzar amb una cobra èpica.

5 de diciembre de 2017

Corren bons temps per a Amaia i Alfred a l'Acadèmia. O almenys això semblava.

Els dos segueixen reafirmant-setmana rere setmana com a favorits en l'actual edició d ' Operación Triunfo , però el segon dels protagonistes ha rebut un bon cop després de la gala d'avui.

Un cop finalitzada, va començar el xat posterior amb l'audiència , el qual comptava en el dia d'avui amb una temàtica especial. Nostàlgic i sota el títol de OT Revival , els actuals concursants versionar un seguit de cançons que van formar part d'alguna de les edicions anteriors del talent show .

En el cas de Amaia i Alfred , van decidir interpretar junts Amagats , emulant l'actuació de David Bisbal i Chenoa que va tenir lloc a OT 1 , fa ja més de quinze anys.

L'actuació va comptar amb sorna a causa del paral·lelisme existent entre les dues parelles . "Sou vosaltres els que l'heu triat" , comentava entre rialles la presentadora Noemí Galera fins i tot abans de començar.

El tema va comptar amb tant d'èxit que va ser repetit per petició popular per tancar el programa, i va ser aquí on es va cometre el delicte.

Lliurat al tema (ja Amaia, pel que sembla), Alfred va decidir acomiadar l'acte amb un final apoteòsic i emocionant . Entre riure i riure, el concursant català va deixar de banda la vergonya i es va abalançar sobre Amaia, que no va dubtar ni un instant a evadir l'intent i rebutjar el petó .

En aquesta ocasió no hi ha cap dubte. La setmana passada passar una cosa semblant , però el pla i la perspectiva impedir la visió. Avui no va ser així.

Les imatges parlen per si soles .

Comprova-ho tu mateix.