Quina música has escoltat el 2017? Spotify et dóna tots els detalls

La companyia sueca ha habilitat una plataforma interactiva amb la qual podràs conèixer els artistes i temes que més has escoltat en 2017.

5 de diciembre de 2017

Quina música has escoltat el 2017? Spotify et dóna tots els detalls
Arxiu.

Ningú coneix el que escoltem millor que Spotify. Els canvis de tendències i formes de consum de l'oient han provocat que la companyia sueca pugui radiografiar la nostra escolta a finals d'any i, com a gest d'agraïment al teu concessió de dades, et regala una playlist en la qual recull el teu top anual .

enguany, la playlist ha aparegut acompanyada d'una plataforma interactiva que fins i tot et posa a prova preguntant-te si saps quines són les cançons, el gènere o els artistes que més has escoltat durant 2017, recollint també totes les teves estadístiques i posant-les en relació amb la resta de la societat .

Així, a través de 2017wrapped.com podràs saber quin és el teu edat musical i què escolta la gent del teu cinquena ; quins són els 100 temes que més has escoltat en l'últim any o fins i tot una llista alternativa de cent temes que, analitzades les teves escoltes, podrien agradar-te.