Aquestes són les cançons més escoltades de l'any a Espanya segons Spotify

A més de radiografiar el teu consum anual amb una playlist exclusiva , Spotify comparteix dades d'allò més escoltat de l'any.

5 de diciembre de 2017

Aquestes són les cançons més escoltades de l'any a Espanya segons Spotify
Arxiu.

Spotify ha compartit aquest dimarts una anàlisi detallada del consum musical a Espanya durant 2017. La companyia sueca, que consolida com a plataforma musical favorita de gran part de la població juvenil, ha compartit dades i noms de les cançons i artistes més escoltats a nivell nacional i internacional en aquest any.

Daddy Yankee, J. Balvin i Ed Sheeran són els tres artistes més escoltats a Espanya, sent el top 5 completat amb Ozuna i Shakira respectivament. El rànquing, amb alta presència llatina, també reafirma a A poc a poc com el tema més escoltat a la Península, on Shape of you (3r) de Ed Sheeran és l'únic tema de parla no hispana present.

a la esfera internacional , els dos temes esmentats intercanvien els seus llocs, pujant la cançó de Sheeran al nombre # 1 i caient el de Fonsi i Daddy Yankee al segon lloc.

Les dades que recull l'informe demostren una vegada més que el gènere urbà està experimentant un creixement sense igual en totes les seves formes. Més enllà dels ritmes llatins, el r & b també compta amb representació al TOP 5 de cançons escoltades, sent representant per I'ma the one de Justin Bieber amb DJ Khaled i Lil Wayne.

a més, l'anàlisi conclou amb el nom de cinc artistes emergents internacionals que es consoliden en l'escena. Ells són Camila Cabell, Harry Styles, Liam Payme. Lil Pump i Trippie Xarxa .

CANÇONS MÉS ESCOLTADES A ESPANYA

- A poc a poc de Daddy Yankee i Luis Fonsi

- Em refuso de Danny Ocean

- Shape of you d'Ed Sheeran

- Bones dels 4 de Maluma

- Súbeme la ràdio d'Enrique Iglesias

ARTISTES MÉS eSCOLTATS A ESPANYA

- Daddy Yankee

- J. Balvin

- Ed Sheeran

- Ozuna

- Shakira