YouTube revela el més viral d'aquest any 2017

Youtube ha revelat el millor d'aquest any 2017, els personatges més populars, tendències, memes i música.

7 de diciembre de 2017

YouTube revela el més viral d'aquest any 2017
La família Telerín entre els més vistos | FOTO: Twitter

Els continguts de YouTube no tenen una clau per a l'èxit, el fet que es converteixin en fenòmens virals no depèn d'unes coses o d'altres. Perquè un vídeo es converteixi en viral, no només cal arribar a molta gent , sinó que aquesta gent ho comparteixi.

YouTube Rewind , una celebració anual de proporcions èpiques, presenta el millor de la música, tendències, memes i personatges destacats en els 12 últims mesos. YouTube estableix una sèrie de paràmetres a l'hora de triar aquests vídeos i els representants de la plataforma diuen que "no només veiem vídeos, sinó que els compartim, diem que ens agraden i fem comentaris" per la qual cosa no només es fixen en els vídeos més vistos, sinó que també en què més es comparteixin, els que més "m'agrada" tinguin i els més comentats.

Entre els vídeos més vistos hi ha alguna sorpresa, com la cançó "La Vaca Lechera" , interpretada per la Família Telerín . Una altra de les tendències són els personatges animats, en tres dimensions, que tornen a formar part de les noves generacions. Aquest tipus de vídeos amb personatges d'aquest tipus arriben a les més de 56 milions de reproduccions que deixen clar que són un fenomen viral de masses.