Carlota de 'GH Revolution' ja ha denunciat a Josep Maria per agressió sexual

La pena per l'abús sexual amb penetració oscil·la entre els quatre i els deu anys de presó.

7 de diciembre de 2017

Carlota de 'GH Revolution' ja ha denunciat a Josep Maria per agressió sexual
Mediaset

Fa unes setmanes, després de l'expulsió disciplinària del concursant de 'GH Revolution' Josep Maria, coneixíem que la direcció del programa de 'Mediaset' havia lliurat a la Guàrdia Civil de Colmenar Vell unes imatges per denunciar un possible cas d'assetjament sexual a Carlota, una altra concursant, dins de la casa de Guadalix de la Serra.

Després de l'expulsió d'ella, ja en plató, Carlota va assegurar que "estava inconscient" quan va ocórrer "un fet greu i desagradable".

"Molt al meu pesar, estic d'acord amb l'expulsió. Vaig veure les imatges i el xoc va ser terrible. Vaig demanar que ell les veiés també, encara que ell ho va viure, ell sí que estava conscient. confirmo que es va donar un fet molt greu i desagradable contra la meva persona estant inconscient ", va assegurar.

Tot i que en un primer moment va assegurar que no presentaria denúncia, ara l'ex concursant ha decidit donar el pas . Per a això s'ha personat recentment en una comissaria del centre de Madrid, tal com informa el diari 'La Razón' . En la denúncia acusa José María d'abús sexual amb penetració.

"Em vaig assabentar l'endemà del que havia passat, quan m'ho va comunicar la direcció de Gran Hermano. en les primeres hores després que passés estava atordida i no vaig voler denunciar davant la Guàrdia Civil, però he canviat de parer ", assegura el diari.

La pena per l'abús sexual amb penetració oscil·la entre els quatre i els deu anys de presó.