Tamboret, nova confirmació de l'Arenal Sound

El festival castellonenc segueix apostant per la varietat i suma una nova peça al cartell més comercial de la seva història.

7 de diciembre de 2017

Tamboret, nova confirmació de l'Arenal Sound
Foto via Arenal Sound.

Arenal Sound ha anunciat aquest dijous el nom d'un nou artista que formarà part del seu cartell. Tamboret seran presents a la propera edició del festival de Borriana, que tindrà lloc entre el 31 de juliol i el 5 d'agost .

El grup, que omplirà per partida doble el WiZink Center de Madrid els propers 22 i 28 de novembre al costat de Hombres G, acaben de presentar Tres tequiles i un mezcal , reedició del seu primer àlbum , Tres tequiles (2016), que mai va ser publicat en format físic.

El festival ha generat polèmica entre aquells que van ser assidus durant les seves primeres edicions. Arenal Sound ha passat de programar a Muse, Foals o Love of Lesbian a anunciar a Bud Bunny com a cap de cartell per a la seva edició de 2018.

altres dels artistes que conformen aquest variat cartell són Sidecars, La MODA, Lost Frecuencies, Fyahbwoy o El Kanka , que estrenarà disc a principis de 2018 .