Llançaments recomanats: Fredi Leis, Nunatak i Jack Withe, protagonistes

Varry Brava, Fredi Leis i Nunatak aporten la recomanació nacional. Kakkmaddafakka i Jack White, l'estrangera.

12 de enero de 2018

Llançaments recomanats: Fredi Leis, Nunatak i Jack Withe, protagonistes
Portada del nou disc de Jack Withe / Facebook.

Varry BRAVA - EL LLOC PERFECTE (single, Hook Management)

El grup murcià llança la primera píndola del que serà el seu pròxim disc. Furor (2018, Hook Management) sortirà a la llum el proper 16 de febrer i, segons revela el seu primer avançament, seguirà sent protagonitzat pel pop ochenteno de sintetitzadors que tant caracteritza a la formació.

Varry Brava travessa un moment dolç. Després editar dos discos en poc més d'un any, aarönsaez, Oscar i Vicente Illescas tornaran a brillar en la temporada que festivalera. Aquest és el seu lloc perfecte.

FREDI LEIS - salva't (single, No obstant Anesthesia)

Pot ser que estiguem parlant d'un dels artistes més prometedors del panorama nacional. Va sortir a la llum fa escassos dos anys i ara, un EP després, prepara el seu primer disc amb diversos milions de reproduccions en plataformes digitals com matalàs i segur.

Després de l'meravellosos Papallones , Salva't és el segon avançament del seu imminent nou treball. Delicat i descarat a parts iguals, Fredi conjumina la xucla i els botins de cuir d'un rocanrolero amb el sentimentalisme i la proximitat del cantautor espanyol popular. Barreja perfecta i necessària.

< / p>

nunatak - a MILERS dE QUILÒMETRES (single, Warner Music)

l'escena alternativa nacional compta amb un grup que crida incessantment a la porta del reconeixement. També des de Múrcia -tot i que amb un so molt diferent al de Varry-, Nunatak no deixa de crear hype entorn al seu pròxim treball.

Tres singles d'avançament - Trencar el cel , Ningú ens salvarà i a milers de quilòmetres - com tres sols avalen el proper disc del grup murcià. El pols infinit (2016, Son Buenos) va deixar el llistó alt, però apostem nostres estalvis a que ho superaran.

KAKKMADDAFAKKA - incorruptible (single, Bergen Màfia)

Són noruecs, el seu nom és impronunciable i rebenten qualsevol sala d'Espanya per la qual passin. Aquests Kakkmaddafakka vencen i convencen amb el seu bon rotllet guitarrer. Hus (2017, Bergen Màfia), acabat d'estrenar, és un gran disc i Incorruptible es presenta com una gran continuació d'aquest.

Pren nota, escolta i apunta les seves properes dates en Espanya.

JACK WHITE - CONNECTED BY LOVE (doble single, Third Face)

Tots el presenten com un dels artistes del moment ... i no s'equivoquen. Després de publicar els seus enregistraments acústics fa poc més d'un any, White sorprèn amb els dos primers avenços del seu pròxim disc.

Connected by love i Respect commander recolzen tot elogi a l'ex-integrant de The White Stripes, qui mostra clars traços d'influències adaptades de Queen i Bowie.