La llista de les canšons que es repetiran a OT, la Festa

SerÓ el comiat de l'ediciˇ d'aquesta temporada que va finalitzar amb Amaia vencedora dilluns passat.

9 de febrero de 2018

La llista de les canšons que es repetiran a OT, la Festa
arxiu

Els concursants de l'ediciˇ 2017 d'OT va a reviure les millors canšons que els concursants han interpretat al llarg de les gales del concurs. La llista es compon de 14 canšons, una d'elles, elegida per li p˙blic a travÚs de les xarxes socials, les canšons sˇn les segŘents:

- 'Shake it out' - una de les canšons que Amaia va interpretar a la gala 9 i que va deixar als espectadors amb la boca oberta.

- 'Issues' - Canšˇ que va interpretar Aitana a la gala 3 i va ser una de les millors que ha fet en tot el concurs.

- 'What about us' - Canšˇ de la delicada i, alhora, potent Marina, que va interpretar a la gala 11. va ser una gran actuaciˇ amb una gran coreografia.

- 'la teva canšˇ' - la canšˇ amb la qual Amaia i Alfred representarÓ Espanya a Eurovisiˇ ha estat una de les que mÚs a agradat al llarg del 'reallity'.

- 'No puc viure sense tu' - Un tema de Los Ronaldos interpretada per Aitana i Cepeda en una actuaciˇ molt bona de la parella a la primera gala del concurs.

- 'Runnin' - Miriam i Agoney van interpretar aquesta bonica canšˇ a la gala 1 de OT i en ella es va poder veure el potencial de tots dos.

- 'Do not you worry about a thing' - Anna i Mimi van interpretar la canšˇ de Tpry Kelly amb molta coreografia i que va sorprendre enormement als jutges en la primera gala d'OT.

- 'Do not dream it' s over '- Alfred i Marina van cantar aquesta canšˇ a la gala 1 del concurs.

- 'Shape of you' - Amaia i Roi van ser els es van encarregar de cantar aquesta canšˇ d'Ed Sheeran.

- 'la revocaciˇ luciˇ sexual' - Aquesta va ser una canšˇ que van cantar tots els membres de l'acadŔmia i que va aconseguir una repercussiˇ gran per la seva sonoritat i bellesa.

- 'a qui li importa' - Els concursants tambÚ van cantar aquesta canšˇ d'Alaska a la gala 7 i va tenir molta repercussiˇ i va agradar molt a la gent.

- 'Camina' - Aquesta Ús una altra de les canšons que van interpretar tots i que tambÚ es repetirÓ a la gala OT, la Festa, que es realitzarÓ dimarts que ve.

- 'El pitjor' o 'City of stars' - Aquestes seran les canšons entre les que OT deixa triar als seguidors de les seves xarxes socials.